sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tilaus seksikaupasta


Viimeaikoina meillä on sujunut erityisen hyvin, ja luulen tietäväni ratkaisun: mies sai töitä. Helpottaa niin paljon, kun ei tarvitse nähdä koko ajan, ja ehtii jopa hieman tulla ikävä. Viime päivinä olen yllättänyt itseni katselemasta miestäni kuin uusin silmin, aivan kuin hän olisi jotenkin muuttunut ja niinä hetkinä minulla on se kutkuttava alkuhuuman tunne. En tiedä mistä se johtuu, mutta haluan koko ajan olla lähellä, käpertyä kainaloon ja suukotella. 
 
    Ne kauan pelätyt polttarit olivat viikonloppuna. Sattuneesta syystä sulhanen käytöksellään pilasi omat polttarinsa, joten minäkin sain liittyä seuraan loppuillasta. Kävimme taas lyhyen missä menee uskottomuuden raja keskustelun mieheni kanssa, kun seurueeseen kuulunut kihloissa oleva mies flirttaili naisille, ja valkkasi yhden jopa mukaansa toisesta baarista. Siinä hän tarjosi juotavaa toisensa perään, piti kättä naisen ympärillä ja puristeli kankusta. Minua kuvotti moinen käytös, mutta mieheni sanoi sen olevan vain harmitonta pelleilyä. Minusta se oli kaukana pelleilystä, enkä itse ikinä käyttäytyisi noin. Toivottavasti asia tulee joskus uudelleen esille, koska jos mieheni tekee myös tuollaista baari-iltoina...
 
   Muutama päivä sitten haimme paketin postista. Kyseessä ei ollut mikä tahansa paketti, vaan erotiikkaliikkeen toimitus! Jo pidemmän aikaa olemme halunneet mm. suupalloa, ja nyt viimein sen saimme tilattua. Pakettiin kuului suupallon lisäksi käsi- ja jalkaraudat, piiska, silmälaput ja strap-on! Eilen illalla päädyimme testaamaan osaa niistä, ja pitkästä aikaa jo suudellessa mielessäni pyöri vain, kuinka paljon minua panettaa, ja kuinka paljon haluan miestäni. Olin sängyllä polvillani miehen edessä, ja annoin suuseksiä samalla kun mies piiskasi pakaroitani ja piti hiuksista kiinni. Jo tässä vaiheessa olin aivan märkä, ja sama meno jatkui kun tuli suupallon vuoro. Hoidimme homman loppuun takaapäin, miehen taas käytellessä piiskaa.  En tiedä miksi, mutta saan aina parhaat kiksit ollessani alistettuna, mutta itse en "osaa" alistaa miestäni, joka joskus haluaisi myös läpsintää ja sen sellaista.

Toivottavasti hyvä meno jatkuu, sillä en ole ollut näin onnellinen parisuhteemme tilasta aikapäiviin. Nyt on erittän vahva usko siihen, että me kestämme mitä vain ja huonot kaudet ovat todellakin vain huonoja kausia, ei mitään lopullista.

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, että parisuhteenne alkaa voida hyvin :)

    VastaaPoista