keskiviikko 29. elokuuta 2012

Pata kattilaa soimaa!


Olen useamman postauksen verran valittanut siitä, etten haluaisi miehen fantasioivan muista naisista. Jouduin kuitenkin nöyrtymään, kun eilen heräsin erittäin kuuman seksiunen jälkeen; pääosassa oli nimittäin lähikaupan seksikäs nuori miesmyyjä. Kyllä muuten posket punotti, kun kävin kaupassa samana päivänä! Miehen kanssa seksi oli jo melko hyvää eilen, ei mitään loistavaa, mutta hyvää. Sitten kun hoksasin samalla miettiä sitä kuuman kosteaa untani ja myyjämiestä, niin kylläpä alkoi tuntua! Nyt ymmärrän, että on ihan ok fantasioida muistakin kuin vain siitä omasta puolisosta, ja se saattaa jopa piristää seksiä. Tietystikään en kerro miehelle, koska hän tuskin näkee tilanteen hyviä puolia...

 Mies on muuten keksinyt uuden kikan suuseksihommissa. Hän teki pientä alipainetta klitoriksen kohdalla imemällä suullaan, ja jestas kun se tuntui hyvältä. Pitkään aikaan en ole kiemurrellut sillä tavalla! Monesti miehen suuseksi ja korvien "näykkiminen" tuntuvat lähinnä siltä, kun joku limainen ankerias puhdistaisi sopukoitani. Nyt kannustan miestäni tähän uuteen jännään käytökseen, jotta ne vanhat "hyvät" tavat unhotuisivat.

Mietimme jopa, että tilaisimme seksikaupasta sellaisen vaginapumpun, millä saa alipainetta tärkeisiin paikkoihin. En itse oikeen usko sen tehoon, koska mitä enemmän muovia, letkuja ja pumppuja alapäässä puuhailee, sitä vähemmän eroottiseksi se muuttuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti