maanantai 13. elokuuta 2012

kuin elokuvissa

Eilen meillä oli erityisen kuumaa seksiä, ja itsekin oikein heittäydyin mukaan, enemmän kuin normaalisti. Olen katsonut pornoa erittäin, erittäin vähän, mutta eilinen sessio ei kauas jäänyt. Minä makasin selälläni sängyllä ja otin suihin mieheltäni. Kuola valui ja silmät alkoi vuotaa, mies sanoi vaan että anna valua, ja haluan tulla sun naamalle. Noh, ei se kauas kasvoista mennyt, tosin osa meni hiuksiin ja kaulalle.

  Nämä pari päivää ovat menneet kaikin puolin hyvin, ja tuntuu, että jo tämän blogin perustaminen on auttanut minua käsittelemään asioita. Silti jokin vielä puuttuu. Tällä hetkellä seksi ei tunnu enää vastenmieliseltä, mutta en edelleenkään nauti siitä niin täysillä kuin ennen. Seksin paraneminen johtuu varmasti lomastani. Kyllä, olen lomalla kamalasta paskasta työstäni! Ei stressiä, ei kiireitä, ei masentuneita ajatuksia. Parisuhteen osin kaikki on erittän hyvin, mies on jatkanut hyväksihavaittua halimis- ja pussailulinjaa, ja postasi tänään ihanasti facebookissa kaikkien nähtäväksi. Pieniä tekoja, joilla on iso merkitys. :)

Juuri äsken kuitenkin meni penkin alle niin että kolisi. Makoilimme sohvalla ja mies kuiski korvaani kaikkea mitä haluaisi minulle tehdä, kun kyläilemässä oleva tuttumme oli tietokoneella. Olin aivan mukana ja haaveilinkin jo dildohommista, mutta yhtäkkiä mies tuli pahalle tuulelle. Pyysin häntä antamaan yhden sporttilehden, hän antoi väärän ja alkoi tiuskia ja käski minua siivoamaan. Sitten hän oli hiljaa puolisen tuntia, ja yhtäkkiä tuli taas halimaan ja houkutteli suihkuun. Enää ei tehnyt mieli suihkua eikä kyllä edes seksiä, joten tämäniltainen sessio on varmasti aivan paska. En nimittäin siitä enää voi luistaakaan, luulen. Vittu, ja joku muka sanoo että naiset ovat käsittämättömiä!

4 kommenttia:

  1. Heippa,
    selailin pitkästä aikaa blogilistaa ja löysin blogisi. Itse olen ollut jo kaksi kertaa parisuhteessa, jossa seksi ei toimi (edes alussa). Siksi tämä aihe jollakin tavalla koskettaa edelleen. Aina uuden parisuhteen alkaessa pelkään, että seksi ei toimikaan.

    Mutta pidemmittä puheitta jään seurailemaan edistymistäsi.

    -Iina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seksin toimivuus on kyllä yksi parisuhteen kulmakivistä, vaikka sitä ei heti ajattelisikaan niin tärkeäksi. Epätoimiva seksi on niin kiusallista, hävettää teeskennellä, mutta ei voi sanoakaan kesken aktin että voitko lopettaa, kiitos.

      Mukavaa kuitenkin, että jäät seuraamaan! : )

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Olipa mukavaa löytää täältä tällainen kommentti odottamasta :) Yritän jatkossa postailla useammin, ollut muka kiireitä... Asiaa kyllä riittää!

      Poista