keskiviikko 22. elokuuta 2012

Vertaistukea, naiset! Auttakaa.


Ihan tavallinen päivä, mies tulee kotiin. Kertoo, että aikoo järjestää ystävänsä ystävälle polttarit. "Sinne tulee ainaki banjihyppy ja strippari." Noin vain, päin naamaa. En oikein tiennyt, mitä ajatella, joten pistin koko jutun leikiksi. Siellä se vaan kattelee toisen naisen tissejä, tai jotain yhtä nerokasta. Mies hyvähti, suukotti poskelle ja meni tietokoneelle. Minä jatkoin tiskaamista ja yhtäkkiä aloin itkemään. Mielessä pyöri sata kysymystä, tässä niistä vaikeimmat.

1. Miksi minä en riitä?

2. Mikä minussa on vikana?

3. Miksi se menee tuntemattoman ihmisen polttareihin vain stripparia katsomaan?

4. Miksi en ole kaunis?


Hämilläni menin tiskauksen jälkeen vessaan itkemään peilin edessä. Mitä helvettiä tapahtuu? Eikö kaikki olekaan hyvin? Miksi mies haluaa nähdä toisen naisen rinnat ja pillun? Eikö se ole pettämistä? Jos kutsuisin miehen luokseni riisuutumaan ja viettelemään minua, olisiko mieheni sujut sen kanssa?


Olen melko huono kohtaamaan vaikeita asioita, joten aloin imuroimaan (?). Kohta mies käveli ohitse ja yritti suukottaa, väistin, joten tuo Einstein kysyi: Onko joku hätänä? Vastasin, että en mitenkään innostunut stripparisuunnitelmasta. Mies meni suihkuun. Minä lähdin ulos. En vastannut viesteihin, en puheluihin. Pyöräilin vain niin kovaa kun jaloista lähti, itkien samalla. Viimein yksi miehen viesteistä kiinnitti huomioni: Muru, ne on vaan polttarit. Laitoin hänelle, että ehkä hänen mielestään ne ovat vain polttarit, mutta minun mielessäni ne ovat taas yksi tilaisuus huomata, kuinka paljon parempaa hän voisi saada, ja mihin hän on sen sijaan tyytynyt. Sanoin, että en halua hänen unelmoivan stripparista kun me harrastamme seksiä, en halua että hän kiihottuu kenestäkään muusta. 

 Tietysti jos tuo edellinen asia olisi mahdollista, taivaalta sataisi myös karkkia, rahaa ja kultaisia yksisarvisia. Tottakai minä tiedän, että mies kiihottuu muistakin naisista. Mutta koko jutun juju on se, että en halua tietää siitä. En halua nähdä hänen lähtevän ovesta kiihottumaan jonkun muun naisen vartalosta. Mies sanoi, että voi olla toisessa huoneessa esityksen ajan. Kiitin, ja homma oli siltä osin kuitattu. Menin kotiin ja itkin koko loppuillan hänen kylkeensä. Illemmalla kuitenkin sanoin hänelle, että ei hänen tarvitse olla toisessa huoneessa. Inhoan ajatusta hänestä (ja muista miehistä, mutta päässäni koko homma on muotoutunut privaattisylitanssiksi) jonkun hutsun kanssa samassa huoneessa, se saa oman jo huonon itsetuntoni vajoamaan lattianraoista. Mies vastasi, että olen hölmö, hän ei halua ketään muuta, rakastaa minua eikä vain ulkonäköni vuoksi. On kuulemma rakastunut siihen tyttöön kuoren alla.


Homma sovittiin siltä osin, ja eilen illalla harrastimmekin erittäin nautinnollista anaaliseksiä. Taukoa on ollut muutama päivä, koska nautin tällä hetkellä tulehduksesta ja antibioottikuurista. Mies lähti tänään töihin, ja koko stripparihomma on kasvanut jättisuuriin mittasuhteisiin päässäni. Tekisi mieli perua koko "ei sun tarvitse olla eri huoneessa" - juttu. 


Mitä teen???


Tämä asia ei ainakaan ole parantanut sitä etäisyyttä, joka meidän välillämme on ainakin minun mielestäni ollut. Asiaa ei paranna myöskään se, että kun olin kusitulehduksen kourissa pahimmillaan, mies vonkasi seksiä niin kauan, että päätti vain runkata itsensä kasvoilleni. Pakko myöntää, tilanne kiihotti pikkuisen, mutta loppujen lopuksi tilalle jäi vain harmitus. Taas minä annoin periksi, vaikka mieli olisi tehnyt potkaista varvas oven kulmaan vain päästäkseni eroon kivusta edes hetkeksi.

7 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tutulta. Tosin, oma mies lähti juhlistamaan kaverinsa NIMIPÄIVIÄ strippiklubiin! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh huh.. Miten reagoit? Tämä minua pelottaa, että jos nyt "annan periksi", niin mieheni alkaa testailla rajoja enemmänkin. Vaikka järki-minä luottaa jne. Harmi, että se järkevä minä on yleensä suukapuloituna jossain aivojeni perukoilla!

      Poista
  2. En ole nainen, mutta kommentoin silti. Polttareita on jokaisen omalla kohdalla vain kerran elämässä (jos ei mene uudestaan naimisiin), ja siihen kuuluu kova meno. Eikä edes se strippari ole nykypäivänä enää mitään normaalista poikkeavaa, ei ainakaan täällä pk-seudulla. Minusta outoa ja epäuskottavaakin olisi ollut se, että sinne ei olisi tullut stripparia.

    Stripparit ovat ammatti-ihmisiä. Heihin ei kosketa, eikä heitä lääpitä esityksen aikana.

    Eli ei syytä huoleen. Ja vieraan naisen tissit ja pimpan näkee ihan internetistäkin, maailma on niin seksiä nykyisin täynnä...

    Jos sinne polttareihin olisi kutsuttu bussikuormallinen virolaisia ja venäläisiä huoria, sitten olisit voinut olla jo syystäkin huolissasi.

    Sellaisiakin polttareita tiedän että on pidetty ainakin viime huhtikuussa, joten tuo ei ollut tuo ylläoleva edes mikään hypoteettinen vitsi. Tosin se ei ollut bussikuormallinen huoria, mutta minibussi kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti miesten kommentit ovat tervetulleita myös! Kyseessä ei kuitenkaan ole mieheni omat polttarit, eikä hän edes tunne kyseistä sulhasta. Se tässä harmittaakin... Elättelen mielessäni jo kauhukuvia mieheni omista polttareista, ja suutuksissani sanoinkin, että jos niihin strippari tulee niin mitään häitä ei tule.

      Vaikutan varmasti aivan naiivilta, mutta uskon ihan tosissani siihen, että yhden ihmisen pitäisi riittää. Minulla ei esimerkiksi ole minkäänlaista kiinnostusta katsella muita miehiä heiluttelemassa elimiään kasvojeni edessä. Enkä edes katsele pornoa (oikeasti, olen katsonut kaksi kertaa, nauroin molemmilla ja lopetin). Joten kai olen vain niin vanhanaikainen! :D

      Tiedän senkin, että huorat ja stripparit ovat eri asia, eikä strippareihin saa koskea. Kuitenkin oma huono itsetuntoni yhdistettynä elokuvista saatuihin kauhukuviin = yksityinen suihinotto/sylitanssisessio on valmis. Tiedän myöskin sen, että minun ei pitäisi kostaa omaa huonoa itseluottamustani mieheeni, mutta tällainen shokkihoito ei kyllä auta asiaa millään tavalla...

      Kiitos kommentistasi, hyvä kuulla toisenkin miehen mielipide asiasta oman mieheni lisäksi. Olet aivan oikeassa, pakko kai tämä on nyt vain sulattaa ja hyväksyä ja kasvaa itse aikuiseksi... Hitto. :)

      Poista
  3. Elättelet jotenkin epärealistisia toiveita maailmasta. Kaikki miehet kiihottuvat muistakin naisista jatkuvasti. Pelkästään kadulla kävellessä miehete katselevat muutakin kuin omaansa himoiten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tämän täsmälleen. kirjoitinhan itsekin postaukseen "Tietysti jos tuo edellinen asia olisi mahdollista, taivaalta sataisi myös karkkia, rahaa ja kultaisia yksisarvisia. Tottakai minä tiedän, että mies kiihottuu muistakin naisista." Ongelma ei olekaan siinä, että haluaisin kieltää tämän, vaan lähinnä se, että en jostain syystä pysty olemaan sinut sen kanssa.
      en tietenkään luule, että kun mieheni menee katsomaan sitä naista, se on _ensimmäinen_ kerta kun hän näkee alastoman naisen vartalon (minun lisäkseni).

      Poista
  4. Moi! Olen itse strippari, ja löysin tämän kirjoituksen sattumalta. Se on totta, että tyttöön ei saa koskea esityksen aikana. Mutta pientä maksua vastaan KAIKKI tuntemani stripparit antavat kosketella itseään ja olen nähnyt monia polttariseurueita. Yleensä koskettelu maksetaan kuitenkin vain polttarien juhlittavalle. Joskus kuitenkin muutkin juhlijat innostuvat ja ostavat itselleenkin jotain lisäpalveluita..

    Tärkeintä on kuitenkin että voit luottaa siihen mitä miehesi sanoo tehneensä tai sanoo että ei tehnyt. Tiedän, tämä ei ole helppoa. On vain yritettävä kaikin keinoin katsoa puhuuko totta vai ei.

    Hyvä puoli tässä on se, että monesti mies lähtee latautuneessa tilassa pois esityksen jälkeen (ainakin jos kyseessä ollut vain katselu, eikä edes itsensä runkkaus samalla). Tällöin voisin veikata että vipinää tuleekin kotilakanoiden väliin! (;

    VastaaPoista