keskiviikko 1. elokuuta 2012

Pahimmat turn-offit ja parhaat turn-onit

Tärkeä osa seksiä on kiihottuminen. Olen itse kuitenkin oppinut ryhtymään seksiin ilman kiihottumista, vaikka prosentuaalinen "tekeemieliseksiäpanemuanyt" -luku on miinuksen puolella. Joskus kuitenkin sekin on mahdotonta, erinäisistä syistä.

1. Mies haisee.
   - Joka naistenlehdessä lukee, että naiset kiihottuvat hienhajusta. Minä en ilmeisesti kuulu tähän sukupuoleen, sillä hienhaju on oksettavinta, mitä tiedän. Ei se voi kovin kaunista olla miehellekään, jos kasvoillani on tämä ilme.
    Toiseksi, jos aiot jotain äksöniä alakertaasi saada, pese se veikkonen sieltä. Sissijuustot ja irronneet munakarvat suussa ovat ehkä pahinta mitä tiedän. (Yh, jotenkin ei tee mieli tuota pöydässä seisovaa kaurapuuroa)

2. Työstressi.
 
- Jos on koko päivän vittuillut kaikille päänsä sisällä ja soimannut itseään epäonnistumisesta elämässä, seksi ei ole ensimmäisenä mielessä. Niissä tilanteissa haluaisin vain syödä kaupungin suklaavarastot tyhjäksi ja repiä tapetit seiniltä yksi kerrallaan. Näissä aktiviteeteissa ei ole sitä hellyyttä ja rakkautta, jonka tavallisesti seksiin liitän. Ei, vaikka tapetit olisivat sydänkuvioisia.

3. Vonkaaminen.
  - "Kultaaa-aa-aa-a...." "Mennäänkö tuonne sängyn puolelle....." "Seksiä!" "Pannaanko? JOO!" Tässä kokoelma mieheni best-of seksilaineja. Jonkun näistä ilmoille pamauttamalla hän luulee muuttuvansa Robert Downey Jr:ksi. Todellisuudessa jokainen niistä lähinnä ahdistaa minua, mutta koska silti suostun seksiin (en jaksa kuunnella mankumista, saatana), hän luulee että ne toimivat.

4. "Miltä näytän?" "Ihan hyvältä."
 - Kaikkien miesten emämunaus, kardinaalivirhe ja viimeinen tuomio. Mikään ei pahoita mieltä niin tehokkaasti kun seuraava tilanne: Olet laittautunut huolella. Tukka hienosti, meikkiä sopivasti, seksikäs mekko päällä, seksijumalattaren asenne psyykattu päälle, ja kun kysyt muka viattomasti miltä miehen mielestä näytät, hän vilkaisee päästä varpaisiin, ja toteaa hymyillen "ihan hyvältä!" Tämän mokan jälkeen on turhaa odotella lakanoiden heiluttelua, sillä yhtäkkiä seksijumalattaren sijaan peilistä kurkistelee ryhävalas joka on aloittanut sivutyöt prostituoituna raajarikkojen yhdistyksessä.

5. Kosketuksen ja romantiikan puute
  -
Jos haluan joskus hipsuttaa miestäni muuten vain, halia ja silitellä, hän olettaa heti minun haluavan seksiä. Joskus haluaisin vain istua vierekkäin ja pusutella niskaa ja selkää, sivellä selkää ja hauiksia, haroa hiuksia.... miehen jöpötys "pilaa" tunnelman, koska tiedän, että pian tämäkin intiimi hetki vaihtuu aivottomaan panemiseen.
  Olen kertonutkin, että pidän seksissä rajuista otteista. Kuitenkin minäkin tarvitsen ja haluan hellyyttä, haluan niitä kahden tunnin maratoonisessioita, niitä tunnin esileikkejä, hidasta ja rauhallista suuseksiä, ehkä jopa kynttilöitä tai suklaakastiketta. Hmm, ehkä pitäisi sanoa miehelle? Voi nimittäin olla, että hän ei olekaan ajatustenlukija. Siinäpä voisi olla tämän päivän missio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti