maanantai 6. elokuuta 2012

Lomaseksiä

Palasimme juuri virkistävältä minilomalta. Parasta lomassa oli tämä hetki: istuimme pienessä intiimissä irkkupubissa, mies joi olutta ja minä luin MeNaisia. Yllättäen silmääni pisti juttu naisten haluttomuudesta, ja rohkeana sitten pyysin miestä kuuntelemaan kun luen tarinan hänelle, oli nimittäin melko lailla minun ajatuksiani. Jutussa naiset kertoivat siitä, kuinka miehen kosketuskin on alkanut ällöttää, kun sen on oppinut yhdistämään vain seksiin. Siitä, kuinka olisi kiva, jos joskus saisi itsekin tehdä aloitteen. Siitä, kuinka kaiken stressin jälkeen seksiajatukset eivät edes mahdu päähän, vaan sen täyttää tiskit, pyykit ja kaikki muu epäolennainen. Siitä, kuinka olo jää hyväksikäytetyksi, koska kokee antaneensa nautintoa mutta jääneensä itse täysin paitsi.

  Mies tietysti vähän heitti vitsiksi koko homman, mutta ainoastaan kiusaantuneisuuttaan. Kyllä hän ymmärsi mitä sanoin, ainakin hetkeksi. Illalla emme harrastaneet seksiä, koska minua väsytti. Vähän hän yritti, mutta en antanut periksi. Hän halaili minua koko illan, hipsutteli selkää, suukotteli korvia. Sama jatkui seuraavina päivinä. Piti kädestä kiinni, kehui minua kauniiksi, kaappasi minut kainaloonsa sohvalla. Nyt on ollut kaksi päivää ilman seksiä, ja olo tuntuu hyvältä.

  Lauantaina kuitenkin harrastimme seksiä, ja se tuntui kuin tuntuikin hyvältä. Kävimme nimittäin uudessa seksikaupassa, ja ostimme anaalipumpun. Kun se ensimmäisen kerran tuli vastaan jossain erotiikkaliikkeessä, nauroin vedet silmissä. Mitä helvettiä tuo on, haha! Ajatus jäi kuitenkin mielen perukoille kummittelemaan, ja sitä makustellessani se alkoikin hieman kiinnostamaan! Ostimme siis sen, ja heti hotelliin päästyämme kokeilimme. Koska ostimme halpaversion (joka oli silti 16€), pumpattava lateksipallo-osuus ei ollut aivan niin jykevää kuin olisin toivonut. Kun se oli sisälläni ja mies pumppasi, en tuntenut sitä kovinkaan paljoa. Ja kun se tyhjennettiin, tuntui kuin joku olisi pieraissut sisääni. :D Annan kuitenkin lelulle uuden mahdollisuuden, koska tykkään sen toiminta-ajatuksesta. Ehkä ensi kerralla se tuntuu niin hyvältä kuin olin kuvitellut.

 Hotelliseksi perjantaina ja lauantaina oli parempaa kuin kotona pitkään aikaan. Luultavasti juuri siksi, että kyseessä oli hotelliseksi. Kaikki tuntui himpun verran enemmän, ja yhdessä vaiheessa jopa tunsin sitä kutittelevaa lämpöä, joka tulee aina ennen orgasmia. Orgasmista jäätiin, mutta lopputulos oli melko hyvä. Lauantaina anaalipumppu nakattiin syrjään kesken leikkien, ja jatkoimme asennossa, jossa mies istui polvillaan ja minä nojauduin istumaan syliin. Äänestä päätellen se oli parasta sitten viipaloidun leivän, ja oli se minullekin ihan hyvää. Ainoa, mikä pilasi tunnelmaa, oli suoraan edessä oleva jättisuuri peili, jossa näin vartaloni jokaisen pikkuisenkin vian. Luulin, että itsensä näkeminen peilistä seksin aikana olisi superkiihottavaa, mutta loppujen lopuksi en ensimmäisen kerran jälkeen uskaltanut edes vilkaista.

  Niin, ja bannerissa olen siis minä itse. Pieni palanen otoksista, joita näpsin omaksi ja mieheni iloksi itsestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti